Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1 2
’Shell wil taxidienst in Londen beginnen’
maandag 22 januari 2018


LONDEN (AFN) - Olie- en gasconcern Shell heeft een aanvraag ingediend om een taxidienst met elektrische auto’s te mogen beginnen in Londen.De aanvraag bij de Londense vervoersautoriteit komt van de app FarePilot, die grotendeels in handen is van Shell, schrijft Financial Times.De aanvraag werd in juli gedaan. FarePilot laat chauffeurs zien waar er veel vraag is naar taxi's en werd eind 2016 gelanceerd. Shell bezit driekwart, met de rest voor Boston Consulting Group.
Lees verder >>
Uber neemt afscheid van de taxichauffeur
maandag 22 januari 2018


Als het aan Uber ligt, behoort het beroep van taxichauffeur binnenkort tot het verleden. Uber werkt namelijk hard aan een taxi zonder chauffeur en ook de concurrentie is al zover dat ze over een jaar geen chauffeurs meer nodig hebben om in te grijpen als het fout gaat. Daarmee dreigt een complete beroepsgroep te verdwijnen.


Lees verder >>
Taxi's en gemeenten beloven beterschap voor speciaal vervoer
donderdag 18 januari 2018


Ze blikken met een goed gevoel terug op het gesprek van vanmiddag met taxivervoerder Brookhuis. Nadat de ouders van een vierjarig meisje uit Enschede dit weekeinde de noodklok hadden geluid over de grote problemen rond het speciaal vervoer voor hun gehandicapte dochter, werden ze uitgenodigd voor een gesprek met zowel de gemeente als de vervoerder.

“We willen echter niet dat dit alleen voor onze dochter goed geregeld is, maar voor alle passagiers”, zegt stiefmoeder Chris van der Wilk.
Lees verder >>
Zes jaar cel voor drugsexport per taxi
donderdag 18 januari 2018


Een man die probeerde om als passagier van een taxi’s tientallen kilo’s drugs van Nederland naar Duitsland te brengen, is daarvoor veroordeeld tot een celstraf van zes jaar. Omdat de taxichauffeur de zaak niet vertrouwde en de politie inschakelde, werd de bestemming van de drugs niet bereikt


Lees verder >>
Luchthavenvervoer
vrijdag 19 juni 2015


Goedkoop en veilig luchthavenvervoer is bij Taxi Centrum Hengelo goed geregeld. Vanuit Twente naar verschillende luchthavens ( Schiphol, Eindhoven, Groningen Eelde, Rotterdam, Düsseldorf  )Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo