Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Botsing tussen taxi en personenauto op Kardinaal de Jongweg
zaterdag 15 september 2018


Er heeft een vrijdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een taxi en een personenauto op de rotonde van de Kardinaal de Jongweg.

Lees verder >>
Maximumtarieven voor taxi flink omhoog
zaterdag 15 september 2018


DEN HAAG - De prijs van een taxirit kan volgend jaar enkele euro’s hoger uitvallen dan nu. De maximumtarieven gaan in 2019 met 5,75 procent omhoog, bevestigt het ministerie van Infrastructuur na een bericht in het AD.

Lees verder >>
Einde dreigt voor meldpunt Taxiklacht
donderdag 6 september 2018


Het onafhankelijke meldpunt voor klachten over taxiritten, Taxiklacht.nl, krijgt geen subsidie meer en houdt waarschijnlijk binnenkort op te bestaan. De branche moet zijn broek in dit geval zelf op kunnen houden, vindt de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Maar volgens de voorzitter van het meldpunt is al uitgebreid en zonder succes gezocht naar andere vormen van financiering.

SLKT werd in 2011 opgericht door Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en reizigersorganisatie Rover. De Tweede Kamer wilde dat er een onafhankelijk en actief meldpunt voor klachten over taxivervoer kwam. Het ministerie van Infrastructuur wilde echter geen klachtenmeldpunt draaiende houden. Daarom namen KNV en Rover dat op zich.


Lees verder >>
Taxichauffeur Amsterdam met messteken om het leven gebracht
donderdag 6 september 2018


44-jarige taxichauffeur die afgelopen weekend dood in zijn huis te Amsterdam werd aangetroffen, is door geweld om het leven gebracht. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het incident.

Afgelopen weekend troffen gezinsleden de man dood in hun huis aan. Zijn familie kwam thuis van vakantie, terwijl de man thuis was gebleven om het huis aan de C.J.K van Aalststraat op te knappen. Na de vondst werd al gesuggereerd dat de man, die werkte als taxichauffeur, door geweld om het leven zou zijn gekomen. Buurtbewoners baseerden dat op de wijze waarop hij was aangetroffen.


Lees verder >>
Gratis taxi
woensdag 5 september 2018


Als u nu belt, verschijnt er een gratis taxi voor uw deur. Nou ja, niet meteen. Hij is er in ieder geval voor 8 september. Lijkt me geen probleem, gratis is gratis. Dit taxiritje kost u weliswaar geen geld, u moet er wel wat voor doen. De auto met chauffeur stopt niet helemaal voor niets op uw adres. Niet onbelangrijk trouwens, u mag zelf niet met de taxi mee. Dat gratis ritje naar uw achterneef in Pieterburen gaat dus helaas niet door. Tenzij u graag in het donker tussen de verse twijgen zit. Vermoedelijk rijdt er ook geen blinkende Mercedes met lederen bekleding voor, maar een degelijk werkpaard met trekhaak en aanhanger, met het logo van Stichting Taxus Taxi.
Stichting Taxus Taxi is een organisatie die gratis vers snoeisel van de taxus bij mensen ophaalt. Het snoeisel wordt gebruikt bij de productie van chemotherapieën. Taxus, hoor ik u denken, is die struik niet hartstikke giftig? Dat klopt. Het is niet verstandig op twijgjes te kauwen of de besachtige vruchten met de zaden te eten. Dan stopt er alsnog een Mercedes voor uw deur. Een gele, met blauwe zwaailampen.


Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo