Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Arriva Touring wint aanbesteding besloten busvervoer rondom Schiphol
dinsdag 7 januari 2020


Arriva Touring heeft de aanbesteding gewonnen voor het besloten busvervoer op en rond Schiphol. Het gaat hier zowel om de busdiensten tussen de gate en de vliegtuigen, als om de parkeershuttles.


Lees verder >>
Vijf gemeenten besteden samen leerlingen- en Jeugdwetvervoer aan
dinsdag 7 januari 2020


Vijf Zuid-Hollandse gemeenten willen hun leerlingen- en Jeugdwegvervoer voor een periode van ten minste vijf jaar gunnen aan één of meer taxibedrijven. Het gaat om bij elkaar zo’n 800 leerlingen en jeugdigen uit Delft, Rijswijk, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland

Lees verder >>
Advertorial- Maak kennis met Allianz Direct
dinsdag 7 januari 2020


ADVERTORIAL – De tv-reclame van AllSecur met twee bekende autocoureurs doet bij veel mensen wel een belletje rinkelen. De naam Allianz Direct doet dat misschien niet, maar Allianz Direct is de nieuwe naam van deze verzekeraar, die ook een uitgebreid aanbod aan autoverzekeringen heeft.

Lees verder >>
Chauffeur wint zaak van taxibedrijf om achterstallig salaris
vrijdag 20 december 2019


Een taxibedrijf moet een man die enige tijd als chauffeur in dienst was nog enkele maanden salaris betalen. Die betalingen waren stopgezet omdat de man niet goed zou hebben gefunctioneerd. Maar volgens de rechter was er geen sprake van een situatie die zo niet langer kon, iets wat het taxibedrijf wel beweerde.

Lees verder >>
Moederbedrijf touringcarbedrijf Havi failliet
vrijdag 20 december 2019


Het moederbedrijf van het Twentse touringcarbedrijf Havi Travel is failliet verklaard. De curator onderzoekt op dit moment of de circa dertig busreizen die voor de kerstperiode zijn geboekt nog kunnen doorgaan.

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo