Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Politie houdt jongen aan die taxi onderkotste in Almelo
zaterdag 18 mei 2019


ALMELO - De nachtploeg van de politie Almelo was vrijdagmorgen blij dat ze werd afgelost. Ze hadden een redelijk rustige nacht achter de rug, maar kregen wel te maken met een aantal dronken mensen.

Lees verder >>
Fietser (28) uit Etten-Leur komt om na aanrijding met taxi in Breda
zaterdag 18 mei 2019


BREDA - Op een fietsoversteekplaats aan de Westerparklaan in Breda heeft zaterdagochtend rond 03.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een taxi en een fietser. De fietser, een 28-jarige man uit Etten-Leur, is daarbij om het leven gekomen. De 21-jarige taxichauffeur is aangehouden.

Lees verder >>
Kort geding om gunning routegebonden vervoer Apeldoorn, Deventer en Zutphen
dinsdag 7 mei 2019


Taxi Witteveen stapt naar de rechter om de gunning van het routegebonden vervoer in Apeldoorn, Deventer en Zutphen aan te vechten. Deze opdracht werd gegund aan Willemsen de Koning. Het kort geding dient pas op 23 juli, een week voordat de nieuwe contracten moeten ingaan.

Lees verder >>
Lachgas inhalerende taxichauffeur snijdt politievoertuig af
dinsdag 7 mei 2019


Agenten van het politieteam Hoofdwegen werden afgelopen weekend afgesneden door een taxi waarvan de bestuurder op dat moment lachgas aan het inhaleren was.

Team Hoofdwegen maakt melding van incident op Twitter. “Vannacht werden wij afgesneden door een taxichauffeur die achter het stuur lachgas aan het inhaleren was. Hij was op dat moment zelfs in dienst”, aldus de tweet. Het incident vond plaats in het Amsterdamse Osdorp.


Lees verder >>
Talent4Taxi realiseert doorstart Taxi Wegman
woensdag 1 mei 2019


Uitzendbedrijf Talent4Taxi maakt een doorstart met Taxi Wegman en Wegman Personenvervoer, de bedrijven die begin april failliet gingen. Van het huidige personeel van Wegman “heeft 85 procent zicht op een baanaanbod van de nieuwe onderneming.”

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo